BEHANDLINGER

KLIPNING


Salonens dygtige stylist Denise står klar med saksen til din næste behandling. En behandling her starter ikke altid som alle andre steder. Du er derfor ikke i tvivl, om at du er i trygge hænder. Blot tag plads i stolen, slap af og lad mig gøre arbejdet.

HÅR DIAGNOSE


Hos mig vil du opleve en frisør med meget brede vifter af erfaring. Dette betyder at jeg altid sikre dit hårs kvalitet frem for alt.

Derfor arbejder jeg med kun de stærkeste brands indenfor hårets velvære og vores miljø! Mine kurbehandlinger er derfor inddelt i grupper, så vi har mulighed for at skræddersy netop din behandling.

STYLING


Står du og skal giftes eller til et andet stort event, så er jeg klar til at hjælpe dig! Jeg er nemlig også uddannet makeup artist og har både arbejdet på fashion week, skudt kampagne fotos og hjulpet mange brude med deres drømmelook.

Du er derfor helt sikkert i trygge hænder ved mig.

FARVE SPECIALIST


Jeg er blandt nogle af Danmarks dygtigste frisører og bestræber sig altid på at uddanne og videreudvikle mine evner i branchen. Som uddannet colorist og speciale i balayage, vil du derfor altid opnå et flot farveresultat efter en tur i stolen.

PRISER

FÅ DIT DRØMMEHÅR!

BEROLIGENDE ATMOSFÆRE

Oplev en verden af ro og velvære i den mest afslappet atmosfære hos Hoffmanns,

hvor vores erfarne frisører sørger for, at du føler dig helt forkælet og velkommen.


Salonen er indrettet i rå elegance og giver dig den perfekte ramme til at slappe af og nyde din forvandling.STÆRKT HÅNDVÆRK

Vores dygtige frisør er ikke kun specialiseret indenfor farve men derimod også super skarp i klipninger. Uanset om du ønsker en trendy frisure eller blot en klassisk klipning.


Jeg lytter altid til dine ønsker og sørger altid for at levere en perfekt klipning, der passer til din stil og personlighed.


Hos Hoffmanns er vi dedikerede til at give dig det dit drømmehår.

PERSONLIG RÅDGIVNING

Vi går op i at skabe en personlig og individuel oplevelse for hver enkelt kunde. Vores frisør giver dig gerne råd og vejledning, så du kan finde den frisure, der fremhæver dine bedste træk og passer til din livsstil.


Ønsker du en fuld tranformation, gør vi også gerne dette, hvor vi sætter og ned og snakker om dine drømme og hvad der passer til netop dig, din hverdag og dit behov. Vi kigger på hvad din hud bærer bedst og snakker også nuancer ifht. at fremhæve netop din naturlige skønhed!


Hos Hoffmanns er det vigtigt for os, at du føler dig smuk, selvsikker og som den bedste version af dig selv!

KONTAKT MIG


MØLLE ALLE 24

2500 VALBY

ATT: BY BEYER


TLF: 26 25 37 38

HOFFMANNSDK@GMAIL.COM

ANMELDELSERNE

Det er altid en fornøjelse at komme hos Denise. Hun har været min faste frisør, sålænge tilbage jeg kan huske. Hun forstår altid mine behov og ønsker, selv når jeg har svært ved at sætte ord på det - og resultatet overgår altid mine egne forventninger og bliver helt fantastisk flot! Jeg kan slet ikke forestille mig at lade andre ordne mit hår end Denise.

Sol Jensen

Jeg er kommet hos Denise siden 2017. Og har altid været glad for at være platinum blonde eller have sjove hårfaver, og har ofte skiftet meget i mellem. Jeg har aldrig været det mindste utilfreds med mit resultatet. Jeg slapper helt af I stolen, da jeg ved at Denise går meget op i at mit hår tager mindst mulige skade. Hendes viden om produkter overstiger alle forventninger, ligeledes har hun lært mig om, hvilke produkter der er best for mig, så at mit hår forbliver sundt og blødt som er jeg meget taknemmelig for

Sascha Stryhn

Denise forvandlede mit utrolig trætte leverpostejs-hår til strålende hollywood værdigt hår. Smuk balanceret balayage med knivskarp klipning. Hér blev jeg afhængig af at komme i salonen og jeg kan KUN anbefale en tur i stolen! 

Maria Marconi

Kan klart anbefale at få ordnet hår hos Denise. Jeg har både fået farvet og klippet mit hår hos Denise i en del år og mit hår har aldrig været sundere. Jeg har på intet tidspunkt gået ud af døren med et resultat, jeg ikke har været tilfreds med. Så hvis du har en stor kærlighed til dit hår, så kan du trygt ligge dit hår i Denise hænder. Varm anbefaling herfra.

Hjørdis Arge