BRYLLUP

DU SKAL GIFTES!

Kæmpe stort tillykke!


Her på min side, kan du se og læse meget mere om de forskellige løsninger jeg tilbyder uden nogen former for skjulte gebyrer, tillæg m.m.

Jeres bryllupsdag skal være en dag, hvor i slapper HELT af og tør lade jer overgive til de mennesker i har betroet de forskellige opgaver til. Af hjertet TAK fordi jeg er i betragtning til at må være med til at gøre jeres dag til noget helt særligt!

BRUDE STYLING


Det her er dagen, hvor du bare skal ligne en million. Men sandheden er at det gør du allerede. Din fantastiske forlovede har været på knæ og spurgt DIG om du vil dele resten af livet sammen med ham. HUSK at han elsker dig for hvem du er og hvordan du ser ud.


Jeg tror på naturlig skønhed, vi skal ind og booste dit selværd og få dig til at føle du er ligner den million vi andre ser dig for. Det gør jeg med at gå ind og finde ud af hvad du ønsker samt hvad din hud og dine øjne kan bærer.


Siden 2014 har jeg været så privilligeret at måtte få lov til at gøre netop dette, med de skønneste brude. Hvis der opstår den mindste tvivl er du altid mere end velkommen til at kontakte mig.

DEN MINIMALE


Denne pakke er min mindste pakke og er til bruden som måske ikke går med særlig meget makeup til dagligt eller til dig som ved hvad du vil og ikke har et behov for at prøve det af først.


Brude makeup u. prøve

Brude opsætning u. prøve

Kørselstillæg 20km fra høje taastrup


pris:

2600,-

____________________________


DEN POPULÆRE


Denne pakke er min mest populære pakke og er til bruden som ikke tager nogle chancer. Det er til den kvalitetsbevidste brud som ved hvad hun vil have, og gerne vil se det på først.


Brude makeup inkl. prøve

Brude opsætning inkl. prøve

Kørsel op til 20km fra høje taastrup


pris:

4800,-

____________________________


DEN OVERDÅDIGE


Dette er min største pakke og er til dig som ønsker lidt ekstra luksus på dagen og gerne vil have mig med lidt mere end normalt. Det er til dig som går med livrem og seler. Du vil gerne have muligheden for at touche up i løbet af dagen. Du er så vild med looket at du ønsker at kunne genskabe det efter denne dag.


1 kasse chokolade overtrukne jordbær

1 flaske afkølet champagne

1 touch-up kit*

Brude makeup inkl. prøve

Brude opsætning inkl. prøve

Kørsel op til 20km fra høje taastrup


pris:

6100,-

____________________________

*Touch-up kit indeholder: mascara, liner, lip-liner, læbestift, concealer & fixerings spray værdi: min. 1000,-


KONTAKT

unsplash_qGgjalogCdE(1)
unsplash_1Bs2sZ9fD2Q
unsplash_MMNgGsFEbuI
unsplash_jbaF5N0uO0k
unsplash_MtwNya-3mac
unsplash_Yy1tmz_G3uQ
unsplash_mUYjrnQLrSA
unsplash_zGtGfqQqe6U
unsplash_pVk9DBHWsY0
 
 
 
 
 
 
unsplash