GENTLEMEN

KLIPNINGSalonens dygtige stylist Denise står klar med saksen til din næste behandling. En behandling her starter ikke altid som alle andre steder. Du er derfor ikke i tvivl, om at du er i trygge hænder. Blot tag plads i stolen, slap af og lad mig gøre arbejdet.

SKÆGDenise har brugt flere år, på at dygtiggøre sig indenfor skægklip og skæg trimning. Det hele handler om former og at kunne skabe et ensartet look, trods små hvivler, forskellige gro-retninger m.m. Du er derfor i trygge hænder, hvis du ønsker der skal tages et kig på skægget også!

KEMISKE BEHANDLINGER


Uanset om du ønsker lidt spil i håret som hvis du havde været et par måneder i Thailand eller måske nogle lækre krøller for at give din mullet det helt rigtige look, så husk at Denise er specialiseret i at skabe naturlige farve & permanent resulater. Har du modet, skaber hun resultatet!

RÅDGIVNINGDu vil altid få personlig rådgivning i salonen. Denise har selv i flere år kæmpet med hovedbundsproblemer og dermed udviklet nogle helt særlige hovedbundskure netop til kløende, irriteret eller sensitiv hovedbund. Book derfor en luksus herreklip og giv din hovedbund og dig selv lidt ekstra luksus.

PRISERNE

KONTAKT MIG


MØLLE ALLE 24

2500 VALBY

ATT: BY BEYER


TLF: 26 25 37 38

HOFFMANNSDK@GMAIL.COM

unsplash